Власна пивоварня

Пиво Разгуляеff вариться для тих людей, які збираються разом для того, щоб насолодитися довгим спілкуванням у гарній атмосфері.

Класичне нефільтроване, непастеризоване пиво, налите в келих, має насичений колір із золотистим відливом. Бульбашки відриваються від дна келиха і в хмільному танці піднімаються на поверхню протягом 20 хвилин.

Дріжджі, хміль, солод і вода - ось і весь нехитрий список інгредієнтів. Як відомо, від якості води, на базі якої вариться пиво, залежить і те, яким буде його смак. Солоду ж у чистому вигляді в природі не існує, його виробляють зі злакових культур, таких, наприклад, як жито, ячмінь, пшениця (з історичних причин переважає ячмінь). Натуральний солод корисний тим, що багатий на білок і природні мінерали. Хміль є природним консервантом, а також надає пиву неповторного смаку. Роль дріжджів полягає в тому, щоб якомога більше збагатити пиво білком, ферментами, вуглекислим газом і алкоголем. Також, дріжджі в пиві потрібні для того, щоб створити ефект бродіння.

Найкраща температура бродіння пивних дріжджів плюс 12-18 градусів за Цельсієм. У зв'язку з цим, перед тим як додавати дріжджі до сусла, його слід охолодити до температури, прийнятної для дріжджів, і очистити від борошняних залишків. Після бродіння виходить субпродукт, який прийнято називати «зелене пиво», потім пиво вирушає на черговий етап свого нелегкого життя - остаточне бродіння.

Воно відбувається в пиві знову-таки не без допомоги дріжджів, тут бродять дріжджі, які не випали в осад. Остаточне бродіння також потребує невисоких температур. Прийнятна температура цієї процедури - плюс два градуси за Цельсієм. При цій температурі виділяється вуглекислий газ і розчиняється в пиві. Ще трохи - і виходить справжній напій - загальний улюбленець!


Світле, щільність 12%, спирт до 4,0% об.

Класичне, найбільш поширене пиво. Для приготування ячмінного пива використовується тільки 1 сорт солоду «Богемія Пілснер». Найсуворіші вимоги пред'являються до світлого пива. Його колірна гама повинна бути чистою, золотистою. Воно не повинно мати червоного, коричневого відтінку. І ще - воно має блищати.

У світлого пива повинна переважати тонка хмельова гіркота - екстрактивні речовини повинні бути майже непомітні. Після пиття світле пиво повинно залишати швидко зникаючий смак хмільної гіркоти. Якісне світле пиво характеризується такими смаковими термінами як «чистий», «повний», «гармонійний», «виражений».


Пшеничне, щільність 11,6%, спирт до 4,0% об.

Протягом століть "Пшеничне" залишається одним з найбільш елітних сортів пива. Йому притаманний особливий, неповторний, властивий тільки пшеничному пиву смак - більш яскравий і м'який, надзвичайно насичений. Дріжджі верхового бродіння надають пиву квітковий відтінок, а спеціальний сорт хмелю відтіняє приємною гіркотою коріандру і легкою кислинкою, викликаною додаванням апельсинової цедри. Вживається з усіма видами страв. Особливою популярністю користується у жінок.


Темне, щільність 13,0%, спирт до 5,0% об.

Пиво створене спеціально для "застільного вживання". Це благородний напій темного з рубіновим відтінком кольору, з густою кремовою пінною шапкою, карамельним смаком і неповторною, унікальною сухою гірчинкою. Вживається з усіма видами страв.